Loading...

Over Ilja

slank-plan-ilja-de-haan-hello2healthy

Van doodmoe…

Mijn jongste dochtertje was 5 weken oud, toen ik onverwacht alleenstaande moeder werd. Ik zie mezelf nog zitten met een klein baby’tje en een dochtertje van bijna 4 jaar.

We woonden in Almere en ik wilde maar één ding: naar huis, naar mijn ouders in Friesland! Nog tijdens mijn zwangerschapsverlof verkocht ik het huis, zegde mijn baan op, vond een nieuwe school voor mijn oudste dochter en zelfs een nieuwe baan. En we vertrokken.

Het kwam goed. Ik begon aan mijn nieuwe baan en een paar maanden later kocht ik een nieuw huis, dat ik liet verbouwen. Eigenlijk was dat eerste jaar een gekkenhuis, zo druk was het. Ik zorgde vooral voor mijn kinderen, maar minder voor mezelf.

Wij vrouwen zijn sterren in onszelf wegcijferen, zodat alles om ons heen goed verloopt. Goed voor ons zelf zorgen met gezonde voeding, voldoende beweging en tijd voor onszelf schiet er dan al gauw bij in.

Het gebeurde mij ook. Met twee kleine kinderen, slapeloze nachten en een druk leven was ik eigenlijk altijd moe. Als de meiden op de opvang aten, maakte ik het me ’s avonds makkelijk met avondeten en BonBonBloc bij de koffie. Ik had totaal geen energie. En sporten deed ik al lang niet meer.

Totdat ik er genoeg van had en besloot dat het zo niet langer kon.  Ik besefte dat ‘meer slapen’ niet de oplossing zou zijn. Het veranderen van mijn eet- en leefgewoonten was het enige alternatief.

Het was tijd om het anders te gaan doen. Tijd om niet alleen voor mijn meiden, maar ook voor mezelf te gaan zorgen.

Slank Plan, Gezond afvalle

…naar vol energie!

Vanaf dat moment verdiepte ik me in alles wat met voeding te maken had. Ik ontdekte dat wat ik at, wel degelijk invloed had op hoe ik me voelde. Om bewuste en gezonde keuzes te maken, volgde ik allerlei opleidingen en trainingen en werd ‘gewichtsconsulent’. Ik veranderde stapje voor stapje structureel mijn manier van leven en eten op basis van wat goed voor me was. En het hielp: langzaamaan zat ik lekkerder in mijn vel en voelde ik me weer vol energie.

Je bent echt maar één keuze verwijderd van een gezonder leven.

Dat was een belangrijke levensles: je hebt de keuze om je beter te voelen.  Om zo lang mogelijk te genieten van alles wat je het allerleukste vindt. Je hebt zelf invloed op je gewicht, op je energie en op je gezondheid.

Ook als alles niet helemaal gaat zoals je had bedacht. Als alles verkeerd lijkt te gaan, dan is er altijd één iemand op wie je terug kunt vallen. En dat ben jezelf!!

Als je echt wil veranderen, dan lukt je dat. Stapje voor stapje, elke dag een beetje beter. Ook als je het vreselijk druk hebt. Jij bent zoveel sterker dan je denkt. Als ik het kan, kan jij het ook! En je hoeft het niet alleen te doen.

Ik wil afvallen en meer energie!

Mijn missie

Mijn droom is om honderden, duizenden, nee…miljoenen mensen helpen om af te vallen, zich goed te voelen en zo gezond mogelijk ouder te worden. Zou dat niet fantastisch zijn? Want het leven is toch veel te leuk om er niet zo lang mogelijk van te kunnen genieten, en te doen wat je het allerliefste doet?

Ben je er klaar voor om ook blijvend af te vallen, te veranderen, lekker in je vel te zitten en een energiek leven te leven ?

Lees hier hoe ik je kan helpen

Ilja de Haan - Mijn missieSlank Plan, Gezond afvallen

Meer over Ilja

Op zondag ontbijten we samen met alle zoet dat we in de kast hebben. We bakken croissantjes en kleine broodjes, crackers, beschuit….We eten eigenlijk alles met 0 voedingswaarde. En dat kan ons lekker niks schelen, want dat doen we alle andere dagen van de week wel. Op zondag, als de meiden bij mij zijn, hebben we het vooral gezellig aan de ontbijttafel. Gewoon omdat we elkaar zo lief vinden en tijd samen het mooiste is wat er is.

Wil jij heel graag afvallen en blijvend een gezond gewicht hebben?

Vraag je je af welke stappen je daarvoor moet nemen? Wil je samen met mij eens overleggen hoe je nu echt kunt veranderen? Dan is een 1-op-1 Health Boost sessie iets voor jou.

Klik hier om je gratis aan te melden!