Loading...

Gratis Hello2healthy Slank Planner – Hoofdstuk 1

Wat ontdek je in dit hoofdstuk:

Hoe je gezond afvalt

In welke 6 stappen je je gewoontes en gedrag kunt veranderen

Praktisch en gemakkelijke tips om gelijk toe te passen en gezonder te gaan eten

Concrete opdrachtjes om direct die eerste stap te zetten

Waarom je brein je soms tegenwerkt & hoe je dat voorkomt

Direct toegang

Ervaringen

Ik zat echt in een dip voordat ik aan het programma begon. Maar door het programma ben ik zelfverzekerder geworden. Ik ga veel bewuster om met eten. Ik let op hoeveel ik eet. Niet teveel, maar ook niet te weinig. Ik eet niet meer zo vaak als eerst, ik heb nu meer een ritme. Ik […]

Ik ben echt blij.   |   Lees verder ›

Voordat ik aan het programma van Hello2healthy begon was ik eigenlijk vooral aan het overleven. Ik was mezelf kwijtgeraakt. Ik was vooral mama, en zette mezelf op de laatste plek. Ik maakte geen tijd om ook goed voor mezelf te zorgen. En nu is alles anders. Ik kan mijn doelen duidelijk stellen, ik heb een […]

11 kg afgevallen. Ik ben zelfverzekerder en heb meer energie.   |   Lees verder ›