Loading...

Gratis 1-op-1 Health Boost sessie

Persoonlijke 1-op-1 healthboost sessie (30 min)

Wil jij nu echt blijvend afvallen, maar lukt het in je eentje niet?

Vraag je je af wat daarvoor nodig is en hoe ik je daarbij kan helpen ?

In een Health Boost sessie kletsen we in alle ontspannenheid over:

  • Wat je het allerliefste wilt bereiken.
  • Wat jou nu belemmert om dat te behalen.
  • Wat je nu eet, en wat je gemakkelijk anders kunt doen.
  • Wat je nu direct kunt doen om die eerste stap naar een gezond gewicht te zetten (of eigenlijk de tweede, door het gesprek aan te vragen zet je al de eerste belangrijke stap).
  • Hoe jij blijvend kunt afvallen.
  • Of en hoe ik je eventueel kan helpen om stap voor stap, vanuit positieve energie je doel te behalen.

Omdat ik het liefste werk met mensen die oprecht de wens hebben om gezonder te gaan leven en op die manier af te vallen, is deze Health Boost sessie niet voor iedereen. Ben jij op zoek naar een iemand die je precies vertelt wat je moet eten en wat je moet doen? Dan is Hello2healthy niks voor jou.

Heb jij echt genoeg van hoe het nu is? Wil je echt veranderen? Wil je investeren in jezelf, in tijd, energie en actie, dan ben je meer dan van harte welkom.

Je bent maar 1 stap verwijderd van een compleet ander en gezonder leven!

Vraag een gratis Health Boost Sessie aan

Stop met worstelen – en val nu gezond en blijvend af

De programma’s van Hello2healthy zijn intensieve programma’s exclusief voor mensen die nu echt willen afvallen. Mensen die echt willen veranderen en bereid zijn te investeren in zichzelf, in tijd en energie.

Het programma is uniek omdat je niet alleen aan de slag gaat met je voeding, maar ook met je mindset. En dat is belangrijk als je blijvend resultaat wilt. Van de 30 mensen die op dieet gaan, houd 1 iemand het vol om op gewicht te blijven. Daarom is Hello2healthy geen dieet, maar een programma waarin je echt werkt aan gedragsverandering en gaat doen wat bij jou past. Zodat ook jij blijvend slanker en gezonder wordt.

Verlang jij naar een slanker en gezonder lijf?

Neem dan de tijd om dit formulier in te vullen. We nemen binnen 48 uur contact met je op om je sessie met Ilja in te plannen. Alleen gemotiveerde aanvragen worden in behandeling genomen. En heb je toch nog eerst een vraag? Stuur hem dan via dit contactformulier en we nemen contact met je op.

In een vertrouwelijk gesprek bespreken we in alle ontspannenheid of Hello2healthy bij jou past, op dit moment in jouw leven.

Zet nu de volgende stap op weg naar jouw ideale gewicht en gezonde leefstijl

Vraag hieronder je 1-op-1 health boost sessie aan

Vraag een gratis Health Boost Sessie aan